Specialistët Living / 11 Prill 2018, 12:18

Sara na tregon të gjitha hapat për të realizuar një grim në tonet e lejlasë, ngjyrën e vitit 2018

lilelarer

Ngjyra protagoniste e vitit 2018 e zgjedhur nga institute Pantone është ultra violet ! Një lejla e ndritshme, eksentrike dhe vibrante, një ngjyrë provokuse por njëkohësisht relaksuese. Ndonëse duket se nuk u shkon përshtat të gjithave, kjo si arsye e tonaliteteve të ndryshme të lëkurës, padyshim që është një ngjyrë që komunikon origjinalitet. Nëse kjo ngjyrë ju duket tepër e fortë dhe aspak e lehtë për t’u aplikuar si grim ndiqni truket e Sarës 

Horoskop