Specialistët Living / 13 Prill 2018, 13:04

Sara me Evën na tregojnë të gjitha sekretet e konturimit të fytyrës, ja gabimet që duhen shmangur

evasatatrer

Falë Kim Kardashian dhe videove në Instagram, konturimi na duket tashmë si pjesa më e lehtë e grimit dhe jo vetëm artistët e makeup-it por të gjitha vajzat e kanë bërë pjesë të rutinës së tyre këtë teknikë. Konturimi nëse bëhet në mënyrën e duhur, ju thekson mollëzat dhe e bën pamjen tuaj më të mprehtë ! Askush nuk mund ta arrijë ta bëjë saktë që në tentativën e parë, pasi ky truk ka disa të fshehta që jo të gjitha vajzat i dinë. Por Sara Karaj me të ftuarën e saj në studio moderatoren e sportit Eva Murati do të na tregojnë të gjitha sekretet për të realizuar konturimin. 

Horoskop