Specialistët Living / 14 Prill 2018, 10:30

Si të gjeni ngjyrën ideale të kremit të pudrës sipas tonalitetit të lëkurës, Sara na tregon të gjitha truket

sarakarraja

Pas buzëkuqit, kremi pudër është produkti më i përdorur i femrave. Ndonëse është një “Must” në çantën e makeup-it, sërish shumë femra nuk janë të qarta rreth tonit të kremit pudër që u shkon përshtat lëkurës, llojit që duhet të përdorin, të lëngshëm, kompakte apo pluhur ! Sara ka pasur para pak javësh të ftuar në studio moderatoren Sara Kolami e të dyja na ka treguar truket për të gjetur nuancën e kremit pudër sipas tonalitetit dhe ngjyrës së lëkurës.

ffoofnnndd

Horoskop