Specialistët Living / 17 Prill 2018, 14:44

Sekretet e një grimi natyral, ja këshillat e Sarës si të realizoni « No Makeup- Makeup»

 mqkewnwe

Realizimi i një grimi sa më natyral për pjesën e parë të ditës, ka truket e veta, dhe nuk është aq e lehtë sa duket! Makeup-i i mbrëmjes duhet të ndryshojë nga ai i paradites, por shumë vajza sërisht përdorin të njëjtat produkte kozmetike. Nëse gjatë orëve të vona të darkës, theksoni mollëzat me “rush” duhet të dini që ky produkt do ju rëndojë gjatë orëve të para të ditës, ndaj një zgjedhje më e mirë do ishte “blushi” ! Nëse lyeni sytë, thuajini jo buzëkuqit paradite e të tilla sekrete do të mësoni duke ndjekur videon e mëposhtme shkëputur nga emisioni i Sarës

Horoskop