Familja / 13 Qershor 2018, 10:05

Tortat e varura përmbys, trendi i dasmave të verës, ja disa ide unike

toratbukur

Fotografitë që Living ka përmbledhur më poshtë nuk janë të përpunuara ! Do të mendoni se i kemi kthyer mbrapsht, por në të vërtetë, këto torta janë përgatitur për të qëndruar varur! Duket se ky është trendi i tortavetë dasmave këtë vit! Në fakt, po të ktheheshim pas në kohë do të kuptonim që kjo nuk është një tendencë e re, sepse para disa vitesh njerëzit filluan të zbukuronin dhe pemën e Vitit të Ri kokëposhtë varur !

Nëse këto muaj ju keni planifikuar ditën e dasmës, ndoshta do të ndërronit mendjen për tortën që keni porositur dhe ta kërkonit atë të varur ! Ja disa ide

faye cahill

city savvy imaging

aggie photography

jeni smith

when he found her

1f875e954e9a1797184259daad937edd

Horoskop