Familja / 30 Gusht 2018, 13:11

Sapo zbuluam pastiçerinë ku bëhen tortat perfekte, ja si duken ato

toorrw

E ç’kuptim do të kishin ditëlindjet pa torta? Përgatitja e tyre është art më vete dhe pastiçierët janë larguar shumë recetave tradicionale për të krijuar ëmbëlsira nga më të bukurat në rradhë të parë, e së dyti të shijshme ! Personalizimi i tortave,  stampimi i fotove, ngritja e tyre në disa kate, zbukurimet nga më të çudtishme janë trendet më të fundit, por tek kontrollonim instagranim, zbuluam faqen ku postoheshin ëmbëlsirat perfekte. Faqja ishte nën administrimin e pastiçieres Adi Kosh nga Izraeli dhe kjo vajzë duket se prej kohësh përgatiste tortat më perfekte që mund t’ju kenë zënë sytë. Ajo është frymëzim për shumë pastiçierë të tjerë, pasi dhe në vende të tjera të botës edhe në Shqipëri gjeni torta të tilla (pastiçeri Reka) ! Shfletoni galerinë e mëposhtme për të mësuar si do të duket torta e ditëlindjes apo festës suaj të ardhshme

dnfciwe

rgwrgwe

adikohf

torowe

yoott

torkwr

aidkw

emmade

dniwrw

Horoskop