Familja / 17 Tetor 2018, 11:07

Adhurues të maceve, largojini ato menjëherë nga krevati/ 4 arsyet pse nuk duhet që ato të flenë me ju

sertert

Të flini krahë kafshëve tuaja të preferuara tashmë është kthyer në diçka normale apo jo?! Ndoshta nuk ju zë as gjumi nqs qentë dhe macet nuk janë pranë jush. Duhet ta mendoni pak më gjatë se kaq, sepse sipas studimeve të fundit ka disa arsye që nuk duhet të flini me macet tuaja pasi mund të keni problem shëndetësore të cilat janë: Gjumë i shqetësuar: Vini nga një ditë e lodhur, keni nevojë për gjumë pasi të nesërmen ju pret përsëri një ditë energjike, por dhe pse mund mos ta kuptoni macja ju shqetëson gjithë natë. Gjumi ju del herë pas herë dhe nuk kaloni dot as atë që quhet gjumi i bukurisë. Alergji dhe azëm: Sipas studimeve më shumë se 30% e njerëzve kanë alergji ndaj maceve dhe qenve. Alergjitë ndaj maceve janë 2 herë më shumë të pranishme ne jëtën tonë.  Por nqs e doni me të vërtetë një kafshë shtëpiake, mund ti mbani por jo të flini në një vënd me ta. Shtëpia duhet të marri ajër çdo ditë. Kërcënim për bebushat:  Macet në fund të fundit janë kafshë, edhe pse përshtaten mirë më ambientin ku jetojnë mund të ndodhi që në një momënt të reagojnë keq. Më mirë ti mbani larg fëmijëve të vegjël. Infeksionet e ndryshme: Të ndejturit më shumë se 8 orë pranë një maceje rrit rrezikun e marrjes së baktereve. Më shumë se 25.000 njerëz preken nga këto infeksione prej maceve.

rtutyu

Horoskop