Dashi 8 Janar 2019

Mujor GUSHT

Dashi

Nëse shpresonit që muaji të niste vaj dhe dembel, mendoni sërish. Muaji për të lindurit në shenjën e Dashit nis vrullshëm, ndaj bëhuni gati për një moment të paparashikueshëm sepse Urani më 1 gusht nxit një ndryshim të madh financiar. Do të merrni një vendim të beftë për të blerë diçka që ju emocionon, por mos harroni se pendesa e një blerësi që s’e mendon dy herë ekziston vërtet. Më datë 7 do të ndiheni si të bllokuar, sikur s’po arrini qëllimet tuaja. Kjo është një pengesë e përkohshme, sepse Venusi krijues do të kalojë në shenjën tuaj më datë 11 dhe ju do të bëheni më të arsyeshëm dhe të mos fiksoheni pas gjërave që nuk i keni nën kontroll. Me ardhjen e Venusit, nis edhe romanca. Nëse jeni të vetmuar, bëhuni gati se do të bini në sy. Hëna e re e 11 gushtit do t’ju afrojë me njerëz të rinj dhe do të vlerësoheni më shumë në rrethin tuaj shoqëror. Më 14 gusht, Marsi do të bëhet aleat me Plutonin dhe ju do të keni fuqinë të kapërceni çdo pengesë për të arritur suksesin. Do të bëni të pamundurën të mundur. Kujdesuni më shumë për familjen dhe për njerëzit tuaj të dashur. Beqarët të bëhen gati për marrëdhënie të reja që do të lulëzojnë përgjatë verës. Mërkuri kalon në shenjën tuaj më datë 25 dhe ju do ta hapni zemrën për raporte më të thella. Jeni duke mësuar se të doni dikë dhe të doni veten janë dy gjëra që nuk shkojnë pa njëra-tjetrën.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor