Demi 8 Janar 2019

Javor 11-17 KORRIK

Demi

Së bashku me partnerin tuaj do të përjetoni emocione të reja. Me siguri që surprizat nuk do të mungojnë. Nëse doni të keni sukses, duhet të përvishni mëngët. Ata që punojnë pa pushim, ndonjëherë duhet ta stakojnë spinën për të rifreskuar idetë. Frymëzimi do të vijë, kur të mos tregoni vetëpërmbajtje. Bëni kujdes në ngarjen e makinës, mos u shpërqendroni dhe mos ecni mbi shpejtësinë e lejuar. Mbani në kontroll tensionin e gjakut dhe nivelin e oksigjenit. Në këto kohë që të gjithë e kanë ulur vigjilencën ndaj COVID, duhet të përpiqeni të tregoheni më të zgjuar dhe më largpamës.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor