Demi 8 Janar 2019

Mujor GUSHT

Demi

Nuk është çudi që do ta nisni muajin duke mos ditur ku keni kokën. Horoskopi për këtë muaj parashikon ngjarje të papritura, ndaj jepini mundësi vetes të përshtateni me këto ndryshime. Jeni duke kryer një revolucion në jetën tuaj, ndaj vazhdoni të manifestoni të ardhmen që besoni. Më datë 1, Marsi do të bashkohet me Uranin, planetin rebel, ndaj do t’i shtoni pak pavarësi jetës suaj. Besojini procesit. Ju presin gjëra të mëdha. Venusi, planeti juaj sundues do t’ju kujtojë se familja është ajo çka vërtet rëndësi. Ndonjëherë, kthimi në origjinë dhe ideja e të qenit larg syrit të të tjerëve është si një ilaç. Hëna e plotë në Ujor do të stimulojë ambicien tuaj në datën 11. Karriera dhe pozicioni juaj social do të shërbejnë si burim motivimi për  fazën tuaj të re në jetë. Këtë muaj do të mësoni se nuk mund të kontrolloni gjithçka. Pas datës 16 do të keni një kthjelltësi në idetë tuaja dhe instinkti krijues jo vetëm që do të zgjohet, por do të keni ide gjeniale. Edhe pse zakonet dhe rutina ju pëlqen, po kuptoni se zgjidhja e një problemi mund të jetë ndryshimi. Më datë 22, kur Dielli kalon në Virgjëreshë, të gjitha sfidat dhe vështirësitë që keni kaluar do të japin frytet e tyre. Pas datës 28, gjithçka që ka të bëjë me krijimtarinë, do të jetë një sukses.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor