Demi 8 Janar 2019

Vjetor 2022

Demi

Shfrytëzoni më së miri gjashtë muajt e parë të vitit për të arritur objektivat tuaja; pjesa e dytë e vitit do të jetë periudhë reflektimi. Në shtator Urani kalon në prapavijë në shenjën tuaj dhe priten ndryshime të papritura. Për fat të mirë, ju jeni shumë të duruar dhe kur e kombinoni këtë me kreativitetin tuaj, arrini t’ia dilni mbanë. Në fushën e ndjenjave, dashuria kërkon ndjeshmërinë tuaj. Duhet t’i ndihmoni partnerët, edhe kur nuk ua kërkojnë. Aftësia juaj për t’i parë gjërat, qoftë edhe ato të voglat si të ishte hera e parë është diçka vërtet e bukur. Brenda jush fshihni një fëmijë. Frymëzohuni gjithmonë prej tij. Edhe në dashuri, ju s’i merrni aspak gjërat për të mirëqena, sepse zgjidhni të dashuroheni çdo ditë si të ishte hera e parë. Nëse do të zgjidhnim një film që do t’ju përfaqësonte më së miri do të ishte “Liza në botën e çudirave”. E shikoni botën gjithnjë si diçka të re, ja përse keni shumë kurajë dhe mund të transformoheni nga fëmijë në të rritur brenda pak çastesh. Fatin këtë vit do ta gjeni te ndryshimet. Mbajini mend këto fjalë, çdo ndryshim do të ndodhë për mirë, ndaj shfrytëzoni rastin.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor