Binjakët 8 Janar 2019

Javor 11-17 KORRIK

Binjakët

Kush është beqar mund ta gjejë veten në një situatë të çuditshme ose do të takohet me një të dashur të vjetër. Nëse është kjo e fundit, rrezikoni që të përjetoni sërish vuajtjet e së kaluarës. Çiftet në krizë do të mund të çlirohen nga ky ngërç që i ka zënë. Ose mbyllini njëherë e mirë historitë e së kaluarës, ose shëroni plagët që ju mundojnë ende. Në aspektin profesional keni shumë përgjegjësi, por kjo ndodh se nuk organizoheni mirë. Delegojeni një pjesë të punës, merrni ndihmës ose kontaktoni specialistë. Ata që janë në pension ose kanë përfunduar provimet do të përjetojnë një javë çlodhëse dhe plot emocione.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor