Luani 8 Janar 2019

Javor 31 tetor-6 nëntor

Luani

Kjo do të jetë një javë e mbarë për të lindurit në shenjën e Luanit. Një pozicionim i paqartë i Hënës mund të bëhet problem për ju, por falë natyrës suaj të vendosur do të jeni në gjendje të kapërceni shumicën e pengesave pa shumë përpjekje. Edhe kur gjërat duket se nuk po shkojnë mirë, durimi dhe ruajtja e qetësisë do të rezultojnë të dobishme dhe efikase.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor