Luani 8 Janar 2019

Vjetor 2022

Luani

Këtë vit të ri gjithçka do të jetë më e shfrenuar për të lindurit e kësaj shenje. Keni kuptuar se nuk doni të humbni kohë duke u marrë me gjëra sipërfaqësore, prej të cilave nuk përfitoni asgjë. Ka ardhur momenti që do t’i zgjidhni miqtë më me kujdes, pasi koha juaj është shumë e çmuar. Gjatë gjysmës së dytë të vitit, Jupiteri kalon në shenjën tuaj dhe fokusi do të kalojë te studimet dhe udhëtimet. Sfida të reja për ju në horizont. Pa humbur asnjëherë dëshirën për t’u kujdesur për veten, do t’u përkushtoheni shumë edhe të tjerëve. Në fushën e ndjenjave, duhet të mbani premtimet e dhëna. Emocioni i të lindurve në këtë shenjë është “dëshira”. Sa herë që dëshironi diçka, ju shkëlqejnë sytë dhe jeni të gatshëm të bëni gjithçka për ta arritur. Dhe nuk po flasim vetëm për dëshira romantike, por për gjithçka që ju tërheq vëmendjen dhe që ju duket e veçantë. Pikërisht këto dëshira do t’ju shtyjnë të thoni “jo” për të mbyllur një çështje që i përket së shkuarës. Të lindurit në këtë shenjë shtyhen nga impulset e forta, por brenda tyre shfaqin edhe altruizëm.  Nuk mund të themi me plot gojë se 2022 do të jetë një vit i lehtë pasi do të keni Saturnin kundër. Megjithatë, kur të merrni një vendim, do ta ndieni se ka qenë i duhuri pa pyetur edhe të tjerët. Fiks si një shenjë zjarri, kur Saturni të ushtrojë ndikimin e tij për ndryshime në jetën tuaj, ju do t’i ndryshoni dhe pikë.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor