Dashi / 8 Janar 2019, 13:29

Javor 25-31 mars

Javor 25-31 mars

Beqarë, këtë herë mos prisni mrekulli në jetën tuaj sentimentale. Gjërat do të vazhdojnë njësoj. Vetëm ata më të vetmuarit, të ndikuar nga prania e Plutonit, do ta lejojnë veten të përfshihen nga pasioni, por vetëm nëse ju pëlqejnë betejat e dashurisë. Java do të jetë e bukur për ata që jetojnë në çift. Mos u tregoni tekanjozë, tepër kritikues apo më të heshtur seç duhet. Mos guxoni ta luani kartën e shantazhit emocional, që mund t'ju çojë në katastrofë. Kur bëhet fjalë për paratë, jini të kujdesshëm. Gjithçka do të shkojë mirë nëse do të dini të tregoheni të ekuilibruar. Ata që kanë akumuluar borxhe ose kredi mund të kenë përkohësisht vështirësi për t'i shlyer të gjitha. Negocioni me kreditorët tuaj dhe ndërhyni që kjo situatë të zgjidhet. Kjo do t'ju ndihmojë të shmangni probleme serioze. Megjithatë, nëse e lini situatën të përkeqësohet, do të jetë edhe më e vështirë ta përmirësoni atë. Vlerësimin do ta keni me notën 7.

Horoskop