Virgjëresha 8 Janar 2019

Mujor GUSHT

Virgjëresha

Ky muaj do të nisë me ulje-ngritje, Virgjëresha. Hapeni zemrën dhe përqafoni përvojat e reja që do t’ju ofrohen, sepse ky horoskop do që gushti të jetë krejt ndryshe për ju. Data 1 shënon një këndvështrim krejt të ri për botën. Po tundni themelet e gjithë besimeve tuaja. Kur Mërkuri, planeti juaj sundues, të hyjë në Virgjëreshën më 4 gusht, do të përjetoni një përvojë krejt të re. Planeti i komunikimit funksionon gjithmonë më mirë kur kalon në shenjën tuaj të zodiakut, dhe për fat të mirë, ky ndryshim planetar është po aq i dobishëm për ju! Është koha të mbështeteni në inteligjencën tuaj, të ushtroni mendjen dhe të flisni për idetë tuaja me pasion. Të gjithë presin të dëgjojnë atë që keni për të thënë! Në fakt, sapo Venusi, planeti i dashurisë, të kundërshtojë Plutonin dramatik më 9 gusht, mund të zbuloni se një bisedë emocionale dhe retrospektive me një mik kthehet në diçka më shumë. Nëse e gjeni veten duke ndier diçka, përpiquni t'i merrni gjërat ngadalë. Nuk ka asnjë arsye që të lidheni me dikë përpara se të jeni vërtet gati. Kur hëna e plotë në Ujor të ndodhë më 11 gusht, do t'ju kujtojë të jini sa më realistë për nevojat tuaja. Kjo hënë e plotë po ju inkurajon ta shndërroni shëndetin dhe mirëqenien tuaj një prioritet edhe më të rëndësishëm. Gjithashtu do t'ju inkurajojë ta menaxhoni më mirë kohën, sepse për të qenë aq produktiv sa doni, duhet të vendosni një ekuilibër mes detyrave tuaja dhe rrethanave. Deri më 16 gusht, mund të keni një ide gjeniale. Teksa Mërkuri në Virgjëreshë krijon një aleancë me Uranin, do të zbuloni disa të fshehta. Data 21 do të sjellë disa keqkuptime, sidomos në fushën e marrëdhënieve me miqtë. Mos u besoni të gjitha gjërave që besoni, se e vërteta manipulohet kollaj.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor