Peshorja 8 Janar 2019

Javor 11-17 KORRIK

Peshorja

Të gjitha problemet po marrin zgjidhje, horoskopi i javës 11-17 korrik ju buzëqesh. Jeta juaj sentimentale do të lulëzojë. Tani është periudha më e përshtatshme që çiftet e dashuruara të hedhin hapin e madh. Për beqarët parashikohen dashuri me shikim të parë dhe lidhje afatshkurtra. Kujdes nga tradhtitë, veçanërisht nëse i dashuri juaj është larg jush. Daljet në shoqëri nuk do të mungojnë dhe nuk do të dëshironi gjë tjetër veçse të shijoni një picë të mirë në ajër të pastër dhe të largoni mendjen nga të gjitha ato shqetësime që ju kanë torturuar javët e fundit. Do të mendoni për një person që nuk është më pranë jush.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor