Peshorja 8 Janar 2019

Vjetor 2022

Peshorja

Vini rregullin në jetën tuaj në vitin 2022. Gjëja e fundit për të cilën keni nevojë është një jetë kaotike, me periudha ku humbni kohën më kot. Keni dëshirë t’i caktoni paraprakisht përparësitë tuaj për ta mbyllur ditën të qetë. Jupiteri do t’ju ndihmojë t’i thjeshtoni gjërat, por muaj e parë të vitit kërkojnë një dozë më shumë vëmendjeje dhe saktësie. Pas pranverës do të ndiheni më të qetë. Në fushën e ndjenjave do të kërkoni pak më shumë hapësirë. Keni nevojë të ndiheni të lirë dhe të ktheheni sërish te personi që dashuroni, dhe kjo është plotësisht zgjedhja juaj. Emocioni që ju karakterizon më shumë është mirënjohja. Nëse krahasoheni me të tjerët, do ta keni të lehtë të kuptoni se çfarë ju mungon. Këtë vit duhet të tregoheni më mirënjohës për çka keni dhe për çfarë bëni. Mos i merrni për të mirëqena gjërat, por përdorni mirënjohjen si trampolinë për të arritur suksese të tjera. Jepni dhe me merrni me bujari. Viti 2022 nuk do të jetë me plot gojën viti juaj, sidomos gjatë periudhës maj-tetor, kur gjithçka do të jetë më e lehtë, do t’ju fiksohet keq se tersi ju ndjek. Disa shpenzime të paparashikuara do t’ju prishin komplet llogaritë. Ju këshillojmë që këtë vit të mos rrezikoni shumë dhe t’i qëndroni besnik motos suaj për të zgjedhur rrugën më të sigurt.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor