Akrepi 8 Janar 2019

Javor 11-17 KORRIK

Akrepi

Kujdes nga mushkonjat dhe insektet, do të jetë mirë të pastroni ambientin e shtëpisë. Shmangni daljet në diell dhe sforcimet e panevojshme. Bëni kujdes me dietën, gjithçka në dobi të shëndetit. Konsumoni sa më shumë fruta, perime dhe lëngje. Shmangni sheqernat, kripërat dhe të skuqurat. Mbrëmjet do t’i kaloni jashtë shtëpisë dhe në këtë rast do t’ju lejohet ta prishni paksa regjimin. Ata që janë në marrëdhënie pune mund të marrin detyra të reja ose të mbyllin një biznes të caktuar. Përpara vjeshtës mund të rinovoni një kontratë.  Ecni më shumë dhe lexoni shumë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor