Akrepi 8 Janar 2019

Vjetor 2022

Akrepi

Përgatituni për një vit të mbushur plot me fishekzjarrë. Jo gjithmonë do ta keni të lehtë, por një gjë është e sigurt, nuk do të mërziteni nga rutina. Jupiteri do t’ju ndihmojë gjatë pjesës së parë të vitit duke hedhur dritë mbi të gjitha marrëdhëniet tuaja dhe duke ju dhuruar momente të veçanta. Plutoni është planeti juaj udhëheqës. Falë tij nuk do t’ju mungojë karizma dhe aftësia juaj për të qenë të parezistueshëm. Kujdesin më të veçantë gjatë këtij viti duhet ta tregoni brenda familjes. Përpiquni t’i zgjidhni problemet me qetësi, shmangni debatet edhe pse në të shumtën e rasteve jeni ju që keni të drejtë. Emocioni që ju karakterizon më shumë është pikërisht gëzimi. Është një emocion që ju vjen shumë lehtë, sidomos pasi keni besim tek ata që ju rrinë afër. Të lindurit në shenjën e Akrepit zakonisht mbajnë mëri dhe janë pak hakmarrës, por ku kanë pranë njerëzit e duhur, janë njerëzit më të gëzueshëm në botë. Frekuentoni shoqëri të mirë, lexoni libra që ju motivojnë dhe ju nxitin entuziazmin. Filloni të mendoni se gjërat do të shkojnë mirë dhe keni për ta parë që gjithçka që doni do të realizohet. Ai trishtimi i parë që më pas shndërrohet në gëzim ju ndihmon të bëheni këta njerëz të mëdhenj që jeni. Edhe pse viti 2022 nuk do të jetë aspak i lehtë për ju, pa dyshim do të jetë më i mirë se viti që latë pas, gjatë të cilit u përballët me shumë ndryshime. Edhe pse për ta bërë gjumin të qetë duhet të prisni deri më 2023-shin, gjërat po shkojnë drejt përmirësimit. Më mirë ta shikoni gotën gjysmën plot si udhëheqës të lindur që jeni.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor