Shigjetari 8 Janar 2019

Javor 11-17 KORRIK

Shigjetari

Gjërat mund të mos shkojnë dhe aq mirë në sferën e ndjenjave, veçanërisht nëse nuk keni dashurinë dhe mirëkuptimin e partnerit. Ndoshta nuk ekziston më ajo romanca e dikurshme ose keni pasur debate së fundmi. Gjatë javës do të keni mundësi të sqaroheni. Jeni të martuar me punën tuaj, ndoshta dëshironi të arrini maja shumë të larta dhe t’ia kaloni konkurrencës. Kjo është diçka e mirë, por mos e bëni në dëm të shëndetit tuaj. Merreni veten me të mira, bëni trajtime në parukeri ose tek estetisti dhe mos harroni kurrë kremin kundër diellit. Yjet ju këshillojnë të mos krijoni marrëdhënie të ngushta me njerëzit që nuk i njihni mirë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor