Bricjapi 8 Janar 2019

Javor 11-17 KORRIK

Bricjapi

Puna ka qenë në qendër të vëmendjes tuaj dhe kjo ka penalizuar dashurinë. Gjatë javës mundohuni që ta ndreqni këtë dhe të organizoni diçka të bukur dhe romantike për partnerin. Në rastin e lidhjeve të largëta, mundohuni të mos bini pre e tundimit për të bërë tradhti. Ata që janë vetëm mund të përjetojnë lidhje pasionante. Në sferën profesionale mund të hasni pengesa, prandaj merrni masat. Shtyjeni çdo rinovim kontrate deri në vjeshtën e ardhshme dhe mos ndërmerrni hapa të tjerë. Ulini ritmet dhe rikarikoni bateritë tuaja mendore dhe fizike. Pica, daljet, noti në det, të qeshura dhe shumë argëtim janë receta për t’u ndier më mirë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor