Ujori 8 Janar 2019

Javor 11-17 KORRIK

Ujori

Kjo është java e pushimit. Pas gjithë tolerimeve që keni bërë, tani mund të merrni frymë lirshëm  dhe të keni më shumë liri veprimi në sferën profesionale. Keni shpenzuar shumë para, prandaj duhet të tregoheni më të kujdesshëm me financat tuaja. Këtë vit ka nga ata që do të duhet të heqin dorë nga pushimet për të kursyer para dhe nga ata që do të duhet të përdorin alternativa krijuese për të përballuar jetesën. Bëni kujdes që zhgënjimin tuaj të mos ua përcillni familjarëve. Ofertat e mundshme duhen kapur fluturimthi. Jeni një shenjë aktive, ndaj nuk e duroni dot idenë e pritjes. Të reja interesante ju presin. Kujdesuni për dietën tuaj dhe shmangni daljet në orët e vona.

 

 

 

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor