Peshqit 8 Janar 2019

Javor 11-17 KORRIK

Peshqit

Ju shquheni si njerëz të shkathët, ndaj këtë javë të korrikut do ta përballoni me shpirtin e një luftëtari. Mundësitë për sukses nuk do të mungojnë, por duhet të angazhoheni më shumë. Bëhuni më lozonjarë dhe mos e nënvlerësoni veten. Ata që janë në një marrëdhënie të qëndrueshme mund të ndihen të gatshëm të bëjnë një hap më tej dhe të planifikojnë diçka të re. Për sa i përket punës, keni hasur në disa pengesa që mund t’i kaloni vetëm me këmbëngulje. Nëse të ardhurat janë pakësuar, ndoshta është koha për të bërë ndryshime dhe të mbyllni bizneset jofitimprurëse. Do të keni mbështetjen e familjarëve dhe do të kaloni kohë cilësore me ta. Shijojeni jetën dhe kujdesuni për fizikun tuaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor