Peshqit 8 Janar 2019

Vjetor 2022

Peshqit

Jupiteri do të qëndrojë në shenjën tuaj gjatë gjysmës së parë të vitit, ndaj nisni të mendoni për gjëra të mëdha. Por mos u kufizoni vetëm te mendimet, sepse ky është viti i duhur për t’i bërë ëndrrat realitet. Ju keni vërtet diçka më shumë sesa të tjerët në lidhje me intuitën e saktë, e cila ju ndihmon t’i kuptoni gjërat në ajër. Në dashuri parapëlqeni t’i ndani të drejtat dhe detyrat në barazi të plotë. Kujdesuni për veten, për trupin dhe mirëqenien tuaj. Nëse lejoni që dyshimet t’ju zmbrapsin, atëherë do t’ju pushtojë ankthi dhe frika. Përpiquni të mendoni se jeni të sigurt, të mbrojtur dhe të aftë të mbroni me kurajë çka është juaja. Ngrijeni zërin dhe qëndroni afër me njerëz që besojnë te vlerat tuaja. Këtë vit do të keni veçanërisht fat në fushën e ndjenjave. Do të konkretizoni marrëdhëniet tuaja. Mërkuri shpeshherë do t’ju bëjë paksa konfuzë në lidhje me partnerët dhe do t’ju duket sikur flisni dy gjuhë të ndryshme. Meqë Jupiteri është nxitësi më i madh i çështjeve praktike, projektet që keni pasur në mendje do t’i realizoni brenda një kohe të shkurtër.

 

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor