Turizmi / 9 Nëntor 2013, 14:38

Jahorina, më e bukur dhe moderne

Jahorina, mali pranë Jezercës, i mbuluar me borë ju ofron mundësi për aktivitete të shumta dimërore.

Qendra olimpike ka rifituar lavdinë e mëparshme dhe tashmë është një shtëpi e dytë për mijëra turistë çdo ditë.

Jahorina, nuk ka qenë kurrë kaq e bukur dhe të gatshëm për të mirëpritur turistët. Ajo për shumë kohë nuk ka qenë kaq e frekuentuar sa vitet e fundit.  

Me një lartësi 550 m i rrethuar nga male të mëdha, është një destinacion i preferuar turistik për pushime dimërore.

 

Alpinistë dhe skiatorë kanë vizituar malin e Jahorinës. Sezoni i dimrit është i tejmbushur me turistë dhe amatorë dhe profesionistë të sporteve dimërore.

Një ashensor i ri është instaluar së fundmi në Jahorinë në mënyrë që të përmirësohet transporti i turistëve.

Horoskop