Specialistët Living / 2 Qershor 2019, 12:22

Santa së shpejti me një libër rreth modës? Kryeredaktorja zbulon planet e afërta dhe ne nuk mund të ishim më të emocionuar

Santa së shpejti me një libër rreth modës? Kryeredaktorja

Rubrika Santa Style, është shndërruar në më të dashurat për ndjekëset besnike të Living. Ndonëse Santa pohon se nisi si një ide e thjeshtë, rubrika filloi të merrte formë e tanimë pas 10 muajsh, janë vetë mikeshat tona ato që presin me padurim ditën e dielë për 5 kombinimet e Santës, këshillat e modës që jep kryeredaktorja e trendet e reja të momentit !  Nga xhaketat, veshja më tipike pranverës e deri tek detajet që plotësojnë një outfit, Santa sjell për publikun online një shumëllojshmëri temash e idesh. Çelësi i suksesit: Santa nuk i imponohet askujt, këshillat e saj vijnë natyshëm, ndaj dhe vajzat e gratë i shkruajnë dhe e përgëzojnë për këtë rubrikë.

Lidhja me modën është e fortë pasi Santës i pëlqen e bukura , por plani apo dëshira e saj duket të jetë shumë më  ambicioze sesa hapësira online. Në të ardhmen kryeredaktorja e modës do të sjellë një libër, ndaj nëse në kaq pak rreshta u bëtë kureshtarë se për çfarë bëhet fjalë ndiqni intervistën për Tring Stars.

 

Horoskop