Mirëqenie / 21 Qershor 2019, 15:38

"Dad body" VS Muskujt ; Femrat parapëlqejnë që partneri i tyre të jetë disa kg mbi peshë sesa i palestruar

"Dad body"  VS  Muskujt ; Femrat parapëlqejnë që

Për të gjithë ata meshkuj aty jashtë që nuk mbajnë mend herën e fundit që kanë ngritur një peshë, a janë peshuar e kanë qenë të kënaqur me peshën e tyre, kemi një lajm që do ju gëzojë pa masë ! Përpara meshkujve të fiksuar pas palestrës dhe që i kanë muskujt lehtësisht të dukshëm edhe përtej këmishës, femrat parapëlqejnë që partneri i tyre të ketë një trup normal e nëse do ishte disa kilogramë mbi peshë nuk do përbënte fare problem.

"Dad body"  VS  Muskujt ; Femrat parapëlqejnë që

Presioni i të paturit një trup perfekt nuk përjashton meshkujt, por ndoshta ky lajm do i lehtësojë ata.

Pra, rrëmbeni ato birra dhe festoni, sepse sipas një studimi të “Planet Fitness”, gjithmonë e më shumë gra po e konsiderojnë seksi trupin e ashtuquajtur “dad bod” ! (trupi  i një babai)

Gratë - 61 për qind për të qenë të saktë - bien dakord, se ato e gjejnë këtë fizik mashkullor (shiko GIPH-in ) më shumë  "seksual".

Edhe meshkujt janë më të lumtur me trupin e tyre dhe kanë pranuar se të paturit një "dad bod" i ka bërë ata më të qetë  dhe kanë përmirësuar jetën e tyre në një farë mënyre.

47 për qind thanë se ky pranim i ka bërë ata më pak të shqetësuar për pamjen e tyre, gjë që aprovohet edhe nga gratë,  4 nga 5 të cilat, besojnë se është një shenjë e një njeriu "i cili ka besim në lëkurën e tij"

Megjithatë është për të ardhur keq që ende një studim i ngjashëm sjell të tilla përfundime edhe për gratë. Shpesh herë shoqëria ka pritshmëri përtej normale, gati ekstreme kur bëhet fjala për gratë! THE INDEPENDENT

Horoskop