Familja / 6 Janar 2020, 15:50

15 lulet që nuk thahen kurrë sado të papërgjegjshëm të jeni; Rezistojnë në cepin më të errët të shtëpisë dhe pa ujë

15 lulet që nuk thahen kurrë sado të papërgjegjshëm

Të gjithë ish-at e mi dhe lulet që kam tharë deri më tani, kanë një gjë të përbashkët ! Jam kujdesur për ta më shumë nga se duhet. E kam tepruar me ujitjen, i kam harruar në diell dhe me ish-at e mi thjesht nuk flisnim të njëjtën gjuhë dashurie. Por nëse me njerëzit kam ende shumë punë, me lulet kam zbuluar se ekzistojnë disa lloje bimësh, që nuk vyshken, sepse : lulëzojnë në cepin më të errët të shtëpisë, nuk kanë nevojë për shumë përkujdesje dhe ajo që dinë të bëjnë më mirë është të lulëzojnë.  

Fotogaleria e mëposhmte përmbledh lulet që nuk thahen dhe kërkojnë kujdes minimal nga ana juaj.

15 lulet që nuk thahen kurrë sado të papërgjegjshëm

Aloe VERA 

Lexoni : Aloe Vera mund të durojë deri në dy javë pa ujë, ja ç'duhet të dini tjetër rreth kujdesit për këtë bime

15 lulet që nuk thahen kurrë sado të papërgjegjshëm

Lule Shqiponja

15 lulet që nuk thahen kurrë sado të papërgjegjshëm

Begonia

15 lulet që nuk thahen kurrë sado të papërgjegjshëm

Boston Fern, eshte emri i kesaj bime

15 lulet që nuk thahen kurrë sado të papërgjegjshëm

Japanese Sago Palm
Weeping Fig Tree

15 lulet që nuk thahen kurrë sado të papërgjegjshëm

Cast Iron Plant

Calathea
Dragon Tree

15 lulet që nuk thahen kurrë sado të papërgjegjshëm

Spider Plants
Heart-Leaf Philodendron
Bromeliads

15 lulet që nuk thahen kurrë sado të papërgjegjshëm

Chinese Evergreen
Snake Plant

15 lulet që nuk thahen kurrë sado të papërgjegjshëm

Horoskop