Make up 21 Shkurt 2020

Tualetet nuk zgjasin përgjithmonë; Ja si të kuptoni kur kanë skaduar

Make up

Me përjashtim të një buzëkuqi shumë të mirë, tualetet nuk  janë bërë për të qëndruar gjatë gjithë ditës, As për të zgjatur përgjithmonë.

Përfundimisht, ju do të duhet të hidhni produktet tuaja të preferuara të bukurisë dhe t'i zëvendësoni ato me produkte të reja. Një makeup i vjetër humbet cilësinë e tij, bëhet më i vështirë për tu aplikuar, madje mund të bëhet i dëmshëm për lëkurën tuaj dhe të shkaktojë infeksione nga bakteret.

Ka një kohë të caktuar përdorimi për shumicën e tualeteve dhe është si më poshtë:

Buzëkuqi- 1 vit

Fondatina- 1 vit

Rimeli dhe peneli- 3 muaj

Tonet për sytë- 2 vjet

Si të bëni që produktet tuaja të kozmetikës të mos prishen para afatit të skadëncës:

-Mbyllini mirë dhe mbajini larg diellit

-Ruajini nga temperaturat e ftohta

-Pastrojini rregullisht

-Përdorni produkte të mira për t’i pastruar

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor