Menu vere 11 Qershor 2020

Makarona fusili me gjizë dhe arra vetëm në dy minuta

Menu vere

Një pjatë e shijshme, me përbërës të shëndetshme dhe e thjeshtë për t'u përgatitur...

Përbërësit:

120 g fusilli

150 g gjizë

50 g arra

Vaj ulliri

Kripë

Piper

Arrë myshk

Përgatitja:

Ziejmë makaronat në ujë me kripë sipas udhëzimeve në paketim. Ndërkohë në tigan shtojmë vaj ulliri, rikotën , kripë, piper, arrë myshk dhe arrat e grimcuara. E ziejmë disa minuta pasi kemi shtuar ujë nga zierja e makaronave për të rregulluar trashësinë e salcës. Shtojmë makaronat dhe i përziejmë mirë. I shërbejmë të ngrohta me arra dhe djathë parmigiano.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor