
Chiffon cake me kakao
Kjo recetë u përgatit nga Papare_thebeautyofsmallthings PËRBËRËSIT: 400 g vezë (të peshuara pa lëvozhgë), ...
Plot vitamina e Betakaroten, kjo pjatë na shijon dhe na mban të hidratuar këto ditë të nxehta vere. Shihni videorecetën:
Përbërësit:
4 Karota
2 Patate 1 Qepë e vogël
1 thelp hudhër
200 ml Lëng portokalli
Brodo perimesh
Piper i zi
Kripë
Xhenxhefil
Arrë myshk
Rozmarinë
Kaurdisim në tenxhere me pak vaj ulliri, qepën dhe hudhrën, shtojmë karotat e copëtuara dhe rregullojmë shijen me kripë, piper , arrë myshk dhe xhenxhefil pluhur. Shtojmë patatet dhe lëng perimesh , e ziejmë derisa të zbuten plotësisht. E bluajmë me blender, shtojmë lëngun e portokallit dhe e shërbejmë me vaj ulliri dhe rozmarinë.
Kjo recetë u përgatit nga Papare_thebeautyofsmallthings PËRBËRËSIT: 400 g vezë (të peshuara pa lëvozhgë), ...
Jo shumë trende të viteve '90 kanë arritur të bëjnë një rikthim aq të vrullshëm në modë sa pantallonat ...
Jam i sigurt, e njohin si xha Braho. Pak e dinë që quhet Mehdi Malkaj. Kështu ndodh kur rolin e ke ngopur me kaq lëng, me aq vërtet&e...