
Chiffon cake me kakao
Kjo recetë u përgatit nga Papare_thebeautyofsmallthings PËRBËRËSIT: 400 g vezë (të peshuara pa lëvozhgë), ...
PËRBËRËSIT PËR 4 PERSONA: 200g rukola, 3 feta shalqi, 100 g djathë i bardhë, 1 tufë majdanoz, vaj ulliri, uthull balsamike.
Pastrojmë rukolën, e lajmë dhe e lëmë të kullojë. Presim fetat e shalqirit në trekëndorë dhe i lëmë mënjanë. Djathin e copëtojmë në grimca dhe mbi të shtojmë majdanozin e grirë hollë, vaj ulliri dhe i përziejmë së bashku. Vendosim rukolat në pjatë, mbi to trekëndorët e shalqirit dhe sipër tyre përzierjen e djathit. Përzierjen e djathit e spërkasim edhe mbi rukola. Sallata është gati.
Kjo recetë u përgatit nga Papare_thebeautyofsmallthings PËRBËRËSIT: 400 g vezë (të peshuara pa lëvozhgë), ...
Jo shumë trende të viteve '90 kanë arritur të bëjnë një rikthim aq të vrullshëm në modë sa pantallonat ...
Jam i sigurt, e njohin si xha Braho. Pak e dinë që quhet Mehdi Malkaj. Kështu ndodh kur rolin e ke ngopur me kaq lëng, me aq vërtet&e...