Shtepia 4 Gusht 2020

Ndryshoni rrënjësisht tualetin tuaj me këto ngjyra

Shtepia

Shpesh na ndodh që hedhim sytë rreth e rrotull shtëpisë dhe shohim që kemi nevojë për ndryshime. Edhe gjëra shumë të vogla bëjnë punë. Tani do të flasim si të ndryshojmë ngjyrat e tualetit për  të dhënë idenë e hapësirës dhe ndryshimit.

Nëse jeni mërzitur nga tualeti me ngjyrë të bardhë, këtu keni plot 7 ngjyra me të cilat mund të eksperimentoni dhe të kënaqni syrin.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor