Modë / 8 Shtator 2020, 15:56

Një bizhuteri për të gjitha rastet, njihuni me varëset që po përdorin si femrat dhe meshkujt

Një bizhuteri për të gjitha rastet, njihuni me varëset

Para se të bëjmë një blerje bizhuterish, ne zakonisht marrim parasysh një numër gjërash: kur do ta veshim, nëse do të zgjasë, dhe, natyrisht, çmimin. Pra, ka shumë kuptim që të zgjedhim dizajn të përjetshme dhe një nga këto është shumë në modë këtë vit dhe do të vazhdojë dhe në 2021.  

Një bizhuteri për të gjitha rastet, njihuni me varëset

Një bizhuteri për të gjitha rastet, njihuni me varëset

Një bizhuteri për të gjitha rastet, njihuni me varëset

Perlat në një version më të modernizuar: si  vath, varëse, byzylyk etj.

Perlat klasike janë të përshtatshme për një moment të caktuar ose për një moshë të caktuar po modelet e sotme mund t’i vendosni çdo ditë!

Një bizhuteri për të gjitha rastet, njihuni me varëset

Një bizhuteri për të gjitha rastet, njihuni me varëset

Një bizhuteri për të gjitha rastet, njihuni me varëset

Horoskop