Modë / 11 Shtator 2020, 11:26

Pa mundim dhe pa shpenzim; shpëtoni nga sytë e nxirë prej rimelit me këtë produkt

Pa mundim dhe pa shpenzim; shpëtoni nga sytë e nxirë prej rimelit

Nëse dhe ju bëni pjesë në grupin e vajzave që nuk lyhet me rimel sepse është e bezdisshme dhe e vështire për ta larë, kemi zgjidhjen e duhur për ju! Me anë të vazelinës ky proces do të bëhet në shumë pak kohë dhe pa lënë shenja dhe të nesërmen pasi zgjoheni nga gjumi.

Pa mundim dhe pa shpenzim; shpëtoni nga sytë e nxirë prej rimelit

Hapi 1: Merr pak vazelinë dhe lyeji qerpikët. Lëri për pak minuta që rimeli të zbutet e të bjerë dhe pastaj pastroji me një copë pambuku.

Hapi 2: Përdor një pastrues grimi me një copë pambuku të pastër derisa të jetë hequr plotësisht rimeli.

Kujdes: Nëse nuk ke vazelinë apo edhe pastrues grimi, mund të përdorësh edhe vajin e ullirit apo vajin e arrës së kokosit, të cilët mund të të ndihmojnë për të fshirë grimin.

Pa mundim dhe pa shpenzim; shpëtoni nga sytë e nxirë prej rimelit

Horoskop