Familja / 29 Shtator 2020, 18:16

6 dasma ndryshe, 6 fustane nusërie për nuse guximtare

 

6 dasma ndryshe, 6 fustane nusërie për nuse guximtare

Dita e dasmës supozohet të jetë dita më e lumtur dhe më e bukur për çiftin dhe shumë përpiqen që ta bëjnë sa më të veçantë dhe të paharrueshme për veten dhe të tjerët. Disa nuse dëshirojnë fustane princeshash, disa duan fustane elegante që të lënë pa frymë dhe disa të tjera duan që të thyejnë tabu. Këto nuse që do të tregojmë jo vetëm kanë thyer tabu, por kanë sjellje dhe të qeshura mes të pranishmëve me fustanet e tyre, shpesh edhe qesharak. Sido të jenë dukur, e rëndësishme është që janë kënaqur në ditën e tyre.

Ju sjellim këto foto për t’ ju treguar si duket një nuse ndryshe.

6 dasma ndryshe, 6 fustane nusërie për nuse guximtare

 

6 dasma ndryshe, 6 fustane nusërie për nuse guximtare

6 dasma ndryshe, 6 fustane nusërie për nuse guximtare

6 dasma ndryshe, 6 fustane nusërie për nuse guximtare

6 dasma ndryshe, 6 fustane nusërie për nuse guximtare

6 dasma ndryshe, 6 fustane nusërie për nuse guximtare

 

 

Horoskop