Dekorime 14 Tetor 2020

4 idetë kryesore të dekorimit të shtëpive këtë stinë

Dekorime

Ne shpesh hezitojmë të ndryshojmë arredimin e brendshëm në shtëpitë tona dhe kjo kryesisht ndodh, sepse e konsiderojmë shumë të komplikuar, kërkon shumë kohë dhe kushton shumë. Por kohët e fundit, ne kemi kaluar shumë kohë në shtëpitë tona, duke na bërë ta marrim më seriozisht riarredimin e saj. Megjithëse hapësira jonë e jetesës na ka ofruar siguri dhe ka shërbyer si zgjatim i zyrës, pas shumë ditësh të kaluara brenda, vumë re se jemi mërzitur pak me mjedisin tonë të jetesës. Freskimi i hapësirës monotone të jetesës sigurisht që do të ketë një ndikim të mirë tek ne dhe familja jonë, dhe kjo do ta bëjë shtëpinë tonë një oaz të vërtetë paqeje dhe komoditeti në një periudhë të shkurtër kohe.

Kthimi i një hapësire të lodhshme jetese në një shtëpi moderne nuk përfshin domosdoshmërisht javë të tëra punë dhe kosto të larta financiare. Me njohjen e tendencave që mbizotërojnë këtë vit e kryesisht në periudhën vjeshtë-dimër, rimodelimi i shtëpive do të bëhet shumë më i lehtë dhe madje ndryshimet e vogla do të tregojnë rezultate të mëdha. Ja disa nga tendencat kryesore të dekorimit që do ta bëjnë shtëpinë tonë elegante por edhe të rehatshme.

1. Ngjyrat e tokës dhe materialet natyrore

Në vitin 2020, ekziston një trend i dukshëm i kthimit në një mënyrë më të qëndrueshme dhe natyrore të jetës. Janë mobiljet dhe dekorimet që mund të imitojnë elementë natyralë si druri, gurin etj duke ofruar kështu mundësinë për të krijuar një mjedis relaksues, si të jesh në natyrë. Për shumë prej nesh që kalojnë shumë kohë në ambiente të mbyllura, sigurisht që do të sigurojë një ndjenjë relaksuese.Tonet e tokës do t’i japin hapësirës një pamje dhe ngrohtësi më natyrore dhe me thjeshtësinë e tyre ato do të ndikojnë në ndjenjën e qetësisë dhe paqes.

2. Projektimi biofilik si ode e simbiozës së natyrës dhe njeriut

Dizajni biofilik sigurisht i përket trendit kryesor të dizajnit të brendshëm në vitin 2020. Ai bazohet në elemente natyralë në mjedise moderne të ndërtuara, të cilat përveç një pamje të rafinuar dhe konceptit të hapësirës së hapur, ndikojnë drejtpërdrejt në shëndetin tonë të përgjithshëm. Studime të ndryshme kanë treguar se përfshirja e elementeve natyrore në mënyrë direkte ose indirekte në mjedis ka një rol në uljen e stresit dhe balancimin e niveleve të presionit të gjakut dhe rrahjeve të zemrës. Për më tepër, ky lloj modeli rrit produktivitetin, kreativitetin dhe vetëbesimin. Hapësira e jetesës e rregulluar në këtë mënyrë nxjerr në pah natyrën dhe bëhet një oaz dhe strehë e vërtetë pas një dite të vështirë dhe stresuese.

3. Hapësira dhe pajisjet shumëfunksionale

Dekorimi i një ambienti të vogël është gjithmonë një sfidë. Në shtëpitë e vogla, zgjedhja dhe pozicionimi i pasaktë i mobiljeve shpesh rezulton në mbingarkesë të hapësirës dhe prishje të anës estetik të brendshëm. Sidomos sot, me rritjen e popullaritetit të studimit dhe punës nga shtëpia, duhet të lëmë hapësirë ??edhe për zyrën e shtëpisë. Prandaj, hapësirat shumëfunksionale po bëhen një nga tendencat kryesore kur bëhet fjalë për dizajnin e brendshëm. Për shembull, televizorët nuk janë më vetëm në funksion të transmetimit të përmbajtjes, por ato gjithashtu ngrenë vizualisht çdo hapësirë. Midis tyre sigurisht që është The Frame nga Samsung, një televizor që nuk është vetëm një pajisje por është gjithashtu një vepër e vërtetë arti.

Falë modalitetit të veçantë të ambjentit që ju lejon të shfaqni foto kur televizori është i fikur, si dhe një kornize me ngjyra sipas zgjedhjes suaj, ky televizor ndryshon në varësi të humorit tonë dhe pasuron hapësirën tonë të jetesës. Në mënyrë që televizori The Frame të përshtatet në mënyrë të përsosur në dizajnin e brendshëm, lidhja pa ndërprerje duke përdorur lidhësin One Connect Box ka meritat. Pra, thojini lamtumirë telave të shëmtuar dhe të çrregullt që prishin pamjen estetike. Në të vërtetë, ky televizor Samsung mund të bëhet prekja e fundit në freskimin e shtëpisë tuaj çdo herë.

Televizorët e serisë Lifestyle janë të dedikuar për ata që janë në kërkim të një përvoje estetike. Këta televizorë ju ofrojnë një figurë me cilësi jashtëzakonisht të lartë, si dhe mundësinë për t'u përshtatur në mënyrë të përkryer me ambientin tuaj të ndenjes. Kur është i fikur, televizori The Frame përbën një vepër arti të vërtetë që vjen në jetë në ekranin e tij. Cilësia më e lartë e figurës e kombinuar me modalitetin e artit është një vlerë e shtuar unike në shtëpinë tuaj. 

4. Format e lakuara dhe asimetria

Frymëzuar nga vitet ‘60 dhe ‘70, format e rrumbullakosura janë përsëri në modë, por këtë herë me një prekje moderne. Pjesë të veshura me tapiceri si divane, kolltuqe dhe sirtarë, të cilat janë vendosur në mënyrë asimetrike. Është pikërisht asimetria që e bën brendësinë të lirë, individuale dhe unike.

Shfrytëzoni promocionin fantastik të Samsung nga 01.10.2020 deri në 31.12.2020 dhe përfitoni 5 vjet garanci për televizorin e blerë, i cili është i vlefshëm për seritë QLED dhe Lifestyle të 2020, duke përfshirë të famshmin The Frame. Listën e plotë të produkteve në promocion mund ta gjeni në faqen e internetit samsung5vitegaranci.al. Për t'u kualifikuar për garancinë 5 vjeçare, duhet të regjistroni pajisjen tuaj në faqen e internetit samsung5vitegaranci.al jo më vonë se 15 ditë nga data e blerjes.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor