Specialistët Living / 3 Nëntor 2020, 11:31

Sfilata e vjeshtës në “Bookland”; Njihuni me trendet e librave dhe të modës 2021

Sfilata e vjeshtës në “Bookland”; Njihuni me trendet e

Nga: Santana Çomora

Fotografia : Armand Habazaj

Fashion Stylist : Oriana Kamberi

Grimi : Nina Myftaraj

Modele : Stela Feimi

Veshjet : Luisa Spagnoli (Glamour ) & Nenette - ETC

Po the vjeshtë ke thënë libër dhe po the libër ke thënë Bookland ose në shqip toka e librit, në të cilën do të gjeni botime për romantikët dhe melankolikët e stinës së kuqërremtë me titujt më interesantë, sepse të lexosh nuk do të thotë vetëm të humbasësh mes rreshtave, por edhe të shkëputesh nga zhurma e kryeqytetit, për t’u “strukur” në një qoshëz plot dritë që të ofron kjo parajsë.

Sfilata e vjeshtës në “Bookland”; Njihuni me trendet e

Sfilata e vjeshtës në “Bookland”; Njihuni me trendet e

Moda, ashtu si edhe libri, të bën të ëndërrosh. Në pamje të parë, duket sikur nuk kanë lidhje, por, në fakt, bota e artit bën shumë arte bashkë. Të bësh modë e të lexosh, nuk është e njëjta gjë, por të dyja shërbejnë si ushqim për mendjen.

Sfilata e vjeshtës në “Bookland”; Njihuni me trendet e

Sfilata e vjeshtës në “Bookland”; Njihuni me trendet e

Libri nuk njeh stinë. Ai mund të lexohet kudo dhe kurdo, por me ardhjen e vjeshtës dhe me ndryshimin e orës, ai mbetet shoqëruesi më besnik i mbrëmjeve të gjata. Një gotë çaj, një triko e ngrohtë, një fund stofi, një jelek me motive dhe një atmosferë e ngrohtë, janë pjesë e konceptit të këtij editoriali mode, që zhvillohet në mbretërinë e librave “Bookland”.

Sfilata e vjeshtës në “Bookland”; Njihuni me trendet e

Kostum me ngjyra të ngrohta vjeshte që ndërthurren bukur me notat pastel të ambientit.

Sfilata e vjeshtës në “Bookland”; Njihuni me trendet e

BOOKLAND është vendi që të bën të mendosh që nuk ka kënaqësi më të madhe sesa libri nga ato kënaqësitë e përjetshme, që jetojnë deri në fund të jetës me ty, për të mos u harruar kurrë.

Sfilata e vjeshtës në “Bookland”; Njihuni me trendet e

Veshja: Nenette (ETC)

Librat janë udhëtimi i radhës. Udhëton në toka të pazbuluara duke u përgatitur për sfidat e reja.

Sfilata e vjeshtës në “Bookland”; Njihuni me trendet e

Horoskop