Mirëqenie / 20 Maj 2021, 15:21

100 vjet Chanel N°5, yjet e njohura të botës së artit flasin për parfumin ikonë të të gjitha kohërave

100 vjet Chanel  N°5, yjet e njohura të botës së artit flasin

Për të shënuar 100 vjetorin e Chanel N ° 5,  CHANEL ka mbledhur 6 zëra frymëzues nga bota e filmit, akademisë, media dhe kërcimit, për të shprehur veten dhe emocionet e tyre, në nocionin e mbresëlënës të Chanel N ° 5. Filmi i shkurtër  do të lançohet të premten më 21 Maj në orën 13:00.

Yjet e njohur që i janë bashkuar këtij “Filmi të shkurtër” janë:

1.   Marion Cotillard

2.   Lil Buck

3.   Graydo nCarter

4.   Marie-Agnes Gillot

5.   Hung Huang

6.   Laurie Santos

100 vjet Chanel  N°5, yjet e njohura të botës së artit flasin

Për t'u njohur më shumë me atë ç’ka do të lançojë vetë Chanel ndiqni Teaser-in më poshtë.

Horoskop