Modë / 28 Maj 2021, 18:11

Fundet e gjata një nga tendencat e pranverës, sidomos nëse kombinohen me këto këpucë

Fundet e gjata një nga tendencat e pranverës, sidomos nëse

Fundet e gjata janë një nga veshjet më ‘hot’ të gardërobës së targetuar për pranverë-verën 2021, veçanërisht nëse kombinohen me këpucët e duhura pë një look ‘cool’ nga koka tek këmbët.

Perfekte në çdo stinë dhe në çdo rast, fundet e gjata janë më shumë se kurrë në modë: me printe, fruda, pala... në material xhins, jersey apo saten, ato kanë fituar një rol vërtet protagonist në pjesën më të madhe të koleksioneve Pranverë Verë 2021.

Dhe pyetja që bëhet më spontanisht është: cilat janë këpucët e duhura për t’u veshur me fundet e gjata? Grazia.it ka realizuar një grup kombinimesh që garantojnë vërtet një look të suksesshëm.

Fund xhins i gjatë + espadrillas

Fundet e gjata një nga tendencat e pranverës, sidomos nëse

Fund i gjatë me fruda + sandale të sheshta

Fundet e gjata një nga tendencat e pranverës, sidomos nëse

Fund i gjatë me pala + këpucë slingback

Fundet e gjata një nga tendencat e pranverës, sidomos nëse

Fund i gjatë me printe lulesh + sandale katrore

Fundet e gjata një nga tendencat e pranverës, sidomos nëse

Fund i gjatë i derdhur + mules

Fundet e gjata një nga tendencat e pranverës, sidomos nëse

Horoskop