Modë / 11 Qershor 2021, 11:13

Po kthehet në ikonë mode me këpucë Zara; Zonja e parë e Anglisë “po vjedh” stilin e familjes mbretërore

Po kthehet në ikonë mode me këpucë Zara; Zonja e parë e

Pak kohë më parë bashkëshortja e Boris Johnson, kryeministrit të Anglisë u kthye në qendër të medieve për shkak të fustanit të saj të dasmës. Një stil bohemian i thjeshtë dhe i aksesueshëm nga të gjithë.

Tani në një dalje tjetër të saj, në një takim zyrtar me presidentin e Amerikës dhe gruan e tij,  Carrie ktheu sërish vëmendjen tek vetja me veshjen e saj për 2 arsye.

Po kthehet në ikonë mode me këpucë Zara; Zonja e parë e

Po kthehet në ikonë mode me këpucë Zara; Zonja e parë e

Po kthehet në ikonë mode me këpucë Zara; Zonja e parë e

Po kthehet në ikonë mode me këpucë Zara; Zonja e parë e

1.     Këpucët e saj ishin Zara: Të  kuqe dhe kushtojnë 49.99 paund.

2.     Fustani i saj LK Bennett ka kushtuar 325 paund ngjason shumë me stilin e dukeshës së Anglisë Kate Middleton!

Edhe në raste të tjera ajo është veshur afërisht ose me të njëjtin fustan si Kate:

Po kthehet në ikonë mode me këpucë Zara; Zonja e parë e

Po kthehet në ikonë mode me këpucë Zara; Zonja e parë e

Po kthehet në ikonë mode me këpucë Zara; Zonja e parë e

Po kthehet në ikonë mode me këpucë Zara; Zonja e parë e

Po kthehet në ikonë mode me këpucë Zara; Zonja e parë e

Horoskop