Modë / 28 Qershor 2021, 11:44

5 palë këpucë që duhet t'i keni me patjetër në koleksionin tuaj sipas Meghan Markle

5 palë këpucë që duhet t'i keni me patjetër

Zgjedhjet e këpucëve të Meghan Markle janë për tu pasur zili. Por nëse vërtet studioni se çfarë vesh ajo, mund të zbuloni se ajo shpesh qëndron vetëm në disa silueta bazike. Ky model  këpucësh lejon lëvizja pa vështirësi , kështu që Markle mund të kalojë nga ndjekja e Archiet 2-vjeçar rreth oborrit të shtëpisë në një dalje në darkë me me Princin Harry.

Më poshtë keni pesë palë këpucë që çdo gruaje i duhen në dollap, sipas dukeshës së Sussex.

5 palë këpucë që duhet t'i keni me patjetër

1-Meghan pëlqen takat e larta, dhe për një arsye të mirë. Ato shkojnë me çdo veshje.

5 palë këpucë që duhet t'i keni me patjetër

2- Sandale prej lëkure të sheshta, mjaft të rehatshme për tu veshur (dhe për të ecur e për të kërcyer) për periudha të gjata kohore.

5 palë këpucë që duhet t'i keni me patjetër

3- Kepucët e sheshta janë një mënyrë e shkëlqyeshme për t’u veshur me çdo veshje pa sakrifikuar komoditetin.

5 palë këpucë që duhet t'i keni me patjetër

4- Atletet e bardha: Çdo vajzë duhet t’i ketë sepse përveç komoditetit që ofrojnë ato duken edhe shumë bukur

5 palë këpucë që duhet t'i keni me patjetër

5-Çizme kafe me majë ideale për çdo stinë; verë pranverë vjeshtë dhe dimër!

Horoskop