Modë / 12 Korrik 2021, 10:26

Nuk e duroni rërën që mbetet në rrobat e banjës? Ka 1 mënyrë për ta hequr atë

Nuk e duroni rërën që mbetet në rrobat e banjës? Ka 1

Një problem i plazhit me rërë është dhe vet kjo e fundit. Rrobat e banjës shpesh prishen prej saj ose lahen me vështirësi. Por për të gjithë ju që nuk doni t’i prishni rrobat e banjës të reja ka 1 mënyrë.

Fillimisht pas plazhit vendosini bikini në ujë të ngrohtë dhe lërini aty për pak kohë. Më pas filloni fërkojini me dorë( pasi rrobat e banjës duhet të lahen gjithnjë me dorë) dhe në fund lërini të thahen.

Nëse kështu nuk largohen grimcat e rërës atëherë përdorni këtë truk. Merrni një tharëse dhe drejtojeni nga pjesa ku rëra nuk largohet por kujdes, ajri të mos jetë shumë I nxehtë por mesatar.

 

Horoskop