Modë / 10 Nëntor 2021, 15:17

Veshën fustane nusërie në tapetin e kuq; Këto VIPA thyen rregullat dhe duken fantastike

Veshën fustane nusërie në tapetin e kuq; Këto VIPA thyen

Mbretëresha Viktoria i bëri të njohura fustanet e bardha si veshje ideale për nuset, por tashmë fama e yjeve të Hollyëoodit po e nxjerr këtë traditë nga altarët dhe po e përdor në çdo event.

Më poshtë keni një përmbledhje të personazheve të famshëm që nuk patën frikë të dilnin jashtë normës dhe vendosën të vishnin fustane të bukura në stilin e nusërisë në tapetin e kuq:

Lady Gaga

Veshën fustane nusërie në tapetin e kuq; Këto VIPA thyen

Elle Fanning

Veshën fustane nusërie në tapetin e kuq; Këto VIPA thyen

 Priyanka Chopra

Veshën fustane nusërie në tapetin e kuq; Këto VIPA thyen

Keira Knightley

Veshën fustane nusërie në tapetin e kuq; Këto VIPA thyen

 Lily Collins

Veshën fustane nusërie në tapetin e kuq; Këto VIPA thyen

Audrey Hepburn

Veshën fustane nusërie në tapetin e kuq; Këto VIPA thyen

Horoskop