Modë / 3 Dhjetor 2021, 16:48

Harrojeni të kuqen, gratë rreth të 50-ve do të shkëlqejnë për festa me këto sugjerime veshjesh

Harrojeni të kuqen, gratë rreth të 50-ve do të

Kemi hyrë në atë periudhë të vitit ku çdo gjë vërvitet rreth festave të fundvitit. Edhe pse na ndajnë shumë ditë nga Krishtlindja dhe Viti i Ri, edhe ju keni filluar që tani të mendoni edhe për detajet më të vogla që lidhen me ushqimin apo zbukurimin e shtëpisë? Megjithatë ylli i mbrëmjes duhet të jeni ju dhe në këtë artikull do të gjeni disa sugjerime shumë të vlefshme se si të visheni për festa. Fokusi ynë janë zonjat rreth të 50-ve, të cilat duan dhe meritojnë të duken të bukura e elegante.

Po mendoni për të kuqen? Jo, pasi sivjet mund të shkëlqeni edhe duke përdorur ngjyra të tjera apo duke kombinuar elementin e teminave puplat ose kristalet me mëndafshin. Në rast se zgjidhni të përdorni një fustan me hije argjendi, e zeza është ajo që plotëson look-un tuaj.

Harrojeni të kuqen, gratë rreth të 50-ve do të

Një xhaketë mashkullore, me prerje oversize e kombinuar me një fusta me xixa dhe sandale është një MUST. Xhaketa e kombinuar me një fund lëkure me pala korrenti është gjithashtu një binom që ju nderon nëse dilni me miqtë për të pirë një gotë. Për më tepër, shihni sugjerimet e mëposhtme.

Harrojeni të kuqen, gratë rreth të 50-ve do të

Harrojeni të kuqen, gratë rreth të 50-ve do të

Harrojeni të kuqen, gratë rreth të 50-ve do të

Harrojeni të kuqen, gratë rreth të 50-ve do të

Horoskop