Modë / 10 Dhjetor 2021, 10:39

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura për Krishtlindjen dhe Vitin e Ri

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Duke qenë se vitin e kaluar për shkak të situatës shëndetësore, festuam në shtëpi, është koha t'u shkundim pluhurin fustaneve të mbrëmjes që kemi në dollap dhe të marrim pjesë në një darkë elegante të Krishtlindjeve ose Vitit të Ri.

Deri në fund të këmbëve, me gjatësi mesatare, të shkurtër, saten ose me temina e shkëlqim, këto janë propozimet e revistës së modës 'Grazia.it' për mbrëmjet e festave.

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Fustanet e mbrëmjes për festa; Propozimet më të bukura

Horoskop