Modë / 29 Dhjetor 2021, 14:03

4 elementet kryesore që çdo grua franceze ka në gardërobën e saj

4 elementet kryesore që çdo grua franceze ka në

Femrat franceze dhe stili i tyre i cili lakmohet nga të gjithë është prej kohësh një burim frymëzimi  për këdo që është i interesuar për modën.  Gratë franceze duken gjithnjë të sofistikuara pa u munduar shumë. Ato kanë sekretet e tyre të vogla dhe disa nga ato i gjeni më poshtë:

4 elementet kryesore që çdo grua franceze ka në

-Nuk mungojnë kurrë në gardërobën e tyre pantallonat xhins “pa kohë”

Po flasim për ato pantallona që nuk janë as shumë të lirshme as shumë të ngushta por që shkojnë sipas formës së këmbëve tuaja.

4 elementet kryesore që çdo grua franceze ka në

-Çizmet e gjata lëkure: patjetër që francezët kanë  vetëm aksesorë cilësore ndaj dhe çizmet e lëkurës janë një MUST!
4 elementet kryesore që çdo grua franceze ka në

Pardesy: Një element tipik francez, pardesyja franceze e cila do t’ju bëjë të dukeni elegantë dhe me shumë stil.

- Bluzat “cardigan”

4 elementet kryesore që çdo grua franceze ka në

Po, cardiganët janë një mënyrë e bukur për t'i shtuar pak ngrohtësi veshjes tuaj pa e mbuluar plotësisht pjesën e sipërme, por për femrat franceze, ato përdoren gjithashtu dhe si një bluzë me pantallona.

Horoskop