Keshilla mode 30 Dhjetor 2021

Veshjet më të bukura të princeshave në 2021, nga Kate Middleton deri tek Beatrice Borromeo

Keshilla mode

Meghan Markle, Kate Middleton dhe Beatrice Borromeo ishin protagonistet e dhjetë pamjeve më të mira mbretërore të vitit 2021. Kësaj liste i  shtohet Letizia e  Spanjës dhe Maxima e Holandës.

“Tatler” e quajti atë dukeshën më elegante në Evropë. Tani, në fund të vitit, pas dymbëdhjetë muajsh me veshje të ndryshme mbretërore dhe lajme të përditshme, mund të konfirmojmë se Beatrice Borromeo është personi i familjes mbretërore më elegante. Së bashku me Kate Middleton dhe Meghan Markle: çdo pamje e tyre ishte fituese!

Beatrice Borromeo(gazetarja dhe mdoelja Italiane pjesë e një familje aristokrate) 

Kate Middleton: 

Meghan Markle:

Letizia e Spanjës:

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor