Bukuria 10 Janar 2022

Zgjidhni vetëm këto 4 ngjyra; Janë të përzgjedhurat e vitit 2022

Bukuria

Ashtu si në shumë pjesë të modës, edhe manikyrat kanë trended e tyre që ndryshojnë nga muaji në muaj. Këtë vit kemi 4 ngjyra të cilat janë më të përzgjedhurat:

1. Nuancat e ngjyrës blu

2. Solare

3. Natyralitet

 

4. Xixa dhe shkëlqim

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor